ترموود دیوار
یکی از پرکاربردترین چوبها در ساخت خانه و دکوراسیون داخلی آن، ترموود دیوار هستند. یکی از اصلیترین موارد استفاده این چوب باکیفیت، نصب بر روی دیوار است. در واقع با استفاده از ترموود بر روی دیوار، دکوراسیون داخل علاوه بر زیبایی، به مقاومت بالایی نیز میرسد. اما نصب این چوب بر روی یک سطح صاف باید به طور اصولی انجام شود. از این رو ما قصد داریم در این مطلب شما را با نکات آموزش نصب چوب روی دیوار آشنا کنیم.
پیشازاین که بخواهیم آموزش نصب چوب روی دیوار را مورد بررسی قرار دهیم، بهتر است کمی به معرفی چوب ترمو بپردازیم. ترموودها یا چوبهای حرارتدیده، نوعی متریال پرکاربرد هستند که برای افزایش مقاومت و پایداری، گرما دیدهاند.
این فرآیند که از قرارگیری چوب در نوعی کوره خاص و دمایی معادل ۱۸۰ تا ۲۳۰ درجه سانتیگراد تشکیل شده، در حقیقت یک عملیات طبیعی است که بهطورکلی رطوبت چوب را از بین میبرد. در این عملیات حرارتی از هیچ نوع ماده شیمیایی استفاده نمیشود و حرارتدهی چوب به روش طبیعی پیش میرود.
اما این روزها استفاده از ترموود در پروژههای بسیار زیادی دیده میشود که یکی از آنها، نصب چوب بر روی دیوار است. چرا که اجرای ترمووود روی دیوار میتواند مزایای بسیار زیادی مانند زیبایی و گرما بخشیدن به محیط را به همراه داشته باشد.
متقاضیان خرید ترموود این روزها افزایش زیادی داشتهاند و دلایل زیادی مبنی بر محبوبیت این چوبها نیز وجود دارد. همانطور که اشاره شد، یکی از اصلیترین دلایل استفاده از ترموود بر روی دیوار و … مقاومت بالای آن است. یادگیری نکات آموزش نصب ترموود روی دیوار نیز از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و افراد بسیار زیادی در پی کسب اطلاعات راجع به این حوزه هستند. در ادامه این نکات را بررسی میکنیم.
نخستین مرحله در از نکات آموزش نصب چوب روی دیوار، به زیرسازی مربوط میشود. بهمنظور بالابردن کیفیت اجرای این چوب بر روی دیوار، ترموود را به شکل مستقیم بر روی دیوار اجرا نخواهند کرد. چرا که باید پیشازاین فرآیند، عملیات زیرسازی به انجام برسد. بهمنظور زیرسازی دقیق و استاندارد دیوار برای نصب چوب، دو روش مختلف وجود دارند.
روش اول این است که سطح دیوار باید به ترازترین شکل ممکن سیمانکاری شود، در قدم بعدی با استفاده از پیچ و روپلاک، قطعههای چوب به دیوار وصل شوند و فرآیند نصب ترموود به انجام برسد. روش بعدی نیز این است که سطح دیوار را به کمک قوطیهای فلزی شاسیکشی کرد و سپس برای نصب ترموود اقدام نمود.
دومین نکته آموزش نصب روی دیوار مشخصکردن محل دقیق نصب است. بهمنظور نصب اصولی و استاندارد بر روی دیوار، باید پیش از شروع این فرآیند و پس از پایان عملیات زیرسازی، محل نصب چوب ترموود را تعیین کنید.
اکنون به مرحله آخر آموزش نصب ترموود روی دیوار یعنی اجرای نهایی میرسیم. برای اینکه به بهترین شکل اجرای این چوب را انجام دهید، میتوانید از شیوه میخکوبی با استفاده از چکش و همچنین شیوه جدید تفنگ میخزنی کمک بگیرید. دقت کنید که میخ موردنظر باید به شکل کامل داخل ترموود فروبرود، بهطوریکه هیچ اثری از آن بر روی چوب(دکینگ) مشاهده نشود. از طرفی چکش نباید دقیقا روی ترموود فرود آید و منجر بر فرورفتگی چوب شود.
البته جهت متصلشدن چوبهای ترموود میتوانید از پیچ نیز استفاده کنید. استفاده از دو نوع پیچ استیل و گالوانیزه بهجای بهکارگیری میخ موجب مستحکمتر شدن اتصال شده و همچنین خطر صدمه دیدن چوب را نیز کم خواهد کرد. پیشازاین فرآیند شما باید محل دقیق سوراخها را به کمک مته خزینه سوراخ کرده و به این شکل از ترکخوردگی ترموود روی دیوار جلوگیری کنید.